Aktuell valpkull

Schäfervalpar
4 tikar och 6 hanar finns efter:

Far: Månstrimmans Stolta Krim
HDA/ED0, MH, 2x öppenklass viltspår

Mor: De Casa Moreno Alegria
HDA/ED0, MH

b11 alli


Fler bilder hittar du på vår instagram. Länk här


Krim är en trevlig och stabil hane med av och på knapp. Han har en lätt kroppsbyggnad som påminner mycket om ursprungs typen. Han är förig och lättsam som hund och tävlas i viltspår.

Alli är en social och stabil tik även hon med tydlig av och på knapp, väldigt lättsam som hund. Tränas i eftersök, dock ej tävlad ännu.

Vår målsättning är att få fram en medelaktiv balanserad hund som är förig och lättjobbad utan stress. En hund som har bra föremålsintresse, kamplust, leklust och nyfikenhet och som är socialt stabil och trygg i sig själv. En hund som passar till lydnad, spår, sök, rallylydnad, viltspår eller som en aktiv familjemedlem!

Alla valpar från kenneln föds upp i hemmiljö och vi lägger stor vikt vid utveckling och socialisering av våra valpar för att ge dem den bästa start i livet de möjligen kan få.

Det är viktigt för oss att du som valpspekulant oavsett syfte med din hund kan erbjuda tid och intresse för aktivitet, motion och fostran utifrån valpens/hundens individuella behov och att du är väl insatt i rasens bakgrund och funktion.

Varmt välkommen att höra av dig vid intresse

valpar1